BLIJF GEÏNSPIREERD MET HET INTERIOR WORKS MAGAZINE

Polestar Capital

Interieurspecialist.

‍Interior Works werkt al sinds 2004 aan interieurs die voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten. We nemen met onze pragmatische aanpak het hele proces uit handen – van wens tot oplevering en nazorg. Het interieur moet werken voor jou. We zijn pas tevreden als we de verwachting hebben overtroffen.

Is je interieurwens groot of klein? Alles kan. Onze turn-key projecten variëren van 10 tot 1000 m2. Ruimtes waarin ontmoeten, kennis delen en geconcentreerd werken aangenaam is. Een plek die de ervaring waard is.

Interieur
specialist
Gemeente Hollandse Kroon

De mens is het belangrijkste ruimtelijke element

Een zakelijk interieur heeft voor iedereen een andere betekenis. We gaan opzoek naar de balans tussen alle elementen: geluk, duurzaamheid en gezondheid. Het oog wil ook wat, details vergeten wij niet! Hoe passender het concept, hoe gelukkiger de werknemer, client, patiënt of gast. Wij zijn pas tevreden als de nieuwe (werk)omgeving inspireert en de productiviteit en gezondheid bevordert.

Ons plezier in het vak delen we graag in onze showroom. We luisteren en kijken samen naar de mogelijkheden op het gebied van interieurdesign. Als startpunt voor een nieuw project bestaat er de optie om samen een medewerkerstevredenheid- of productiviteitsonderzoek op te stellen. Maar ook kunnen wij onderzoek laten door door middel van data-gedreven inventarisatiemodellen (workplace analytics). De uitkomst van deze onderzoeken gebruiken wij om tot een passend ontwerp te komen. Zo wordt de organisatie breed betrokken en is een interieurontwerp niet alleen een top-down beslissing.

Binnen een design-build of turn key project zorgen wij ervoor dat het een plek wordt waar mensen zich prettig voelen.

Samen staan we sterker

Elke project is uniek. Zowel vanwege het karakter van het gebouw als de identiteit van het bedrijf en oppervlakte van de ruimte. Onze projecten variëren van 10 tot 1000 m2. Van een nieuwe directiekamer, wachtkamer tot een heel kantoor.

Zodra we een goed beeld hebben van de ruimte en de mens stellen wij een passend team bij elkaar. We hebben een groot netwerk waardoor we eventueel kunnen schakelen met de interieurarchitect die het beste past bij het unieke karakter van het project. Zo bundelen wij onze krachten om het ontwerp tot gewenste realisatie te brengen.

Meer weten? Neem contact op met ons!

‘Betrouwbare en eerlijke partij die goed werk levert. Flexibiliteit en klantgerichtheid hebben het project tot een succes gemaakt.’

Projecten.

Ace & Tate
Bekijk project.
NCB
Bekijk project.
Park Office
Bekijk project.