BLIJF GEÏNSPIREERD MET HET INTERIOR WORKS MAGAZINE

Park Office.

Onze showroom in Amsterdam Noord geven wij regelmatig een update. Een plek om inspiratie op te doen of om in onze ‘sample corner’ met ons te sparren over welke materialen en stoffen passen bij jouw ontwerp. Onze showroom (tevens ons kantoor) laat zien hoe hospitality en kantoor kunnen samensmelten. 

Kom gerust een kijkje nemen!
Maak hier een afspraak.

Hospitality

Gastvrijheid en comfort binnen een kantooromgeving vinden wij cruciaal omdat het de tevredenheid, productiviteit en samenwerking van onze medewerkers bevordert. Een gastvrije omgeving draagt bij aan een positieve klantbeleving en versterkt het de loyaliteit van zowel medewerkers als klanten.

Het is essentieel voor het succes van het bedrijf en de algehele bedrijfscultuur.

Nu in onze showroom

Wij geven onze showroom regelmatig een update. We lichten hieronder een aantal producten uit die nu (tijdelijk) bij ons in de showroom staan. Geïnteresseerd in één van deze producten? Maak een afspraak met één van onze interieurspecialisten. Zij vertellen je alle ins en outs.

Framery One
The Living Workspace Occony
NORR11 Jagger

Park Office: een groene oase in een drukke stad

Samen met de interieurarchitect Niels Kramer en de partners hebben we de showroomruimte (573,37m2) vormgegeven. Na de eerste brainstormsessies kwam Niels met het conceptidee ‘Park Office’ met referentie naar het New Yorkse Central Park. Een groene oase in een drukke stad.

Van bovenaf gezien moest het concept versterkt worden door aan de binnenzijde afgeronde hoeken en vloeiende lijnende toe te passen t.o.v. de rechte en strakke lijnen van de omgeving en van het gebouw.

Daarnaast sluit het toepassen van planten en natuurlijke vormen en materialen, het contact met buiten naadloos aan op het concept, maar ook met onze wens om een WELL accredited interieur te realiseren. (WELL Standard: Denk aan goede luchtkwaliteit, gefilterd water, gezonde voeding, natuurlijk licht, vitaliteit op en rond de werkvloer, comfort op de werkvloer en tot slot de mentale gezondheid van de werknemer – zodat stress wordt gereduceerd door het biophic design: een beter connectie met de natuur.

Een goed kloppend interieurconcept zit ‘m in de details. Twee elementen van Park Office die extra aandacht verdienen, zijn de verlichting en de raamdecoratie. Beide zorgen voor sfeer en tillen het interieur naar een hoger niveau. Onze partner Modular voorzag Park Office van de beste verlichting. De bijzondere ontwerpen van de Spektra, Semih 61, Pista Médard 42 en de Pista Linear smelten samen met de architectuur en zorgen voor de juiste verlichting.

Voor de juiste raamdecoratie hielp partner Onel ons. Hoge ramen zijn namelijk perfect voor het binnenlaten van natuurlijk licht, maar te veel zonlicht kan de werknemers storen. Alle ramen zijn daarom voorzien van rolgordijnen op maat die overmatig zonlicht voorkomen.

Interior Works

Wil je onze showroom bezoeken?

‍‍Toe aan een restyling, een grote renovatie of het totaalpakket? Onze samenwerking is altijd maatwerk: naar wens doen wij de gehele projectinrichting, bieden we interieuradvies of beperken we ons tot leverancier van exclusieve merken. Wij verwelkomen jou als zakelijke klant en partner graag in onze showroom voor persoonlijk advies.