BLIJF GEÏNSPIREERD MET HET INTERIOR WORKS MAGAZINE

Over Interior Works.

Er is geen stoel of tafel die een saai kantoor plotseling stijlvol kan maken. Interieur gaat bij ons om meer dan alleen een mooi plaatje. Goede projectinrichting gaat over de balans tussen mens en omgeving.

Vanuit een gedeelde passie zijn projectinrichters Chantal en Jeroen in 2004 Interior Works gestart.‍ Inmiddels werken we met een dynamisch team van professionals dagelijks in onze prachtige Park Office in Amsterdam.

Het interieurconcept van ons kantoor, geïnspireerd door Central Park in New York, laat zien wat een werkomgeving kan doen voor gastvrijheid, toegankelijkheid én werkgeluk. Met deskundig advies en verstand van design realiseren we hier elke dag projectinrichtingen voor de meeste uiteenlopende opdrachtgevers.

Missie.

‍Met vakkennis, flexibiliteit en een uitgebreid netwerk komen we tot een passend interieur. Interieur wordt merkbaar werkbaar – we make interiors work for you.

Visie.

‍Het interieur is geen doel, maar een middel voor geluk en gezondheid op de werkvloer. Daarom speelt de klant een onmisbare rol in onze werkwijze; door te luisteren naar en te leren van onze partners verzamelen we de expertise om klanten bij hun keuze te helpen. Dat maakt ons de specialist op het gebied van interieurdesign in de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche.

A team that works.

Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij voor onze opdrachtgevers aan de mooiste projecten. Onze interieurspecialisten realiseren de mooiste ontwerpen en creëren elke dag weer resultaten waar we trots op mogen zijn. 

Wil je ons leren kennen? Kom snel een kop koffie drinken in onze showroom.

Jeroen Mittelmeijer

Founding Partner & Director

Chantal Gomez Muñoz

Founding Partner & Director

Erik Plooij

‍Business Development Manager

André Luiten

Sr. Sales Manager

Doortje van de Water

Commercieel Projectmanager

Jarno Jacobs

Commercieel Projectmanager

Anne Marijn Hiemstra

Sr. Projectmanager

Michiel Helmond

Projectmanager

Pamela Tan

Projectmanager

Astrid van Lenthe

Junior Projectmanager

Renée Souren

Junior Projectmanager

Wianne Zwart

Office Manager

Tessa van der Meij

Marketing Manager

Manon Faijdherbe

Administratief medewerker

Ons Park Office. 

Deze groene oase is een kantoor voor ons en een showroom voor jou. Hier werken wij aan toffe projecten, maar ontvangen wij ook graag onze klanten, partners en leveranciers. Regelmatig geven wij onze showroom een update met nieuwe ontwerpen van merken waar we veel mee samenwerken.

Naast dat je veel groen ziet, is dit pand, ons kantoor en ons meubilair ook écht groen. Duurzaamheid staat bij ons voorop.
Benieuwd naar het ontwerp? Kom langs!

Onze certificaten.

ISO certificaat
CO2 neutrale website
VCA gecertificeerd