BLIJF GEÏNSPIREERD MET HET INTERIOR WORKS MAGAZINE

Meubelspecialist.

Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het inrichten van bedrijven, overheden, zorg-, schoolinstellingen en hospitality. Interior Works is onafhankelijk dealer van circa 300 meubelmerken en met meer dan 20 jaar ervaring hebben we sterke en fijne relaties opgebouwd met deze leveranciers.

Interior works kantoorinrichting

De mens staat centraal

We denken mee met de interieurarchitect of interieurontwerper. Wie is de gebruiker en welk doel dient de ruimte? De mens is het belangrijkste element in een interieur. Door onze ruime ervaring voor verschillende type klanten weten we wat de wensen, eisen en reguleringen zijn op gebied van zakelijk interieurinrichting. MKB tot multinationals, landelijke overheid tot gemeentes en restaurants, hotels en zorg- en onderwijsinstellingen. De uitstraling en het comfort van het meubilair, de gekozen stoffen en materialen en de mate van duurzaamheid spelen een rol in de ervaring van de gebruiker.

Het welzijn en werkgeluk staat centraal binnen ons werk en onze projecten. Dit gaat niet alleen om vitaliteitsnormen van het kantoor, maar juist ook op het (werk)geluk van de persoon die straks dag in dag uit gebruik gaat maken van de (werk)plek. Wij werken volgens de WELL principes. Denk bijvoorbeeld aan goede luchtkwaliteit, natuurlijk licht, gezonde voeding, vitaliteit en comfort op en rond de werkvloer.

Meubels en materialen

Met onze ervaring en kennis over los meubilair zijn wij sparringpartners voor de interieurarchitect, de klant en de gebruiker. Wij bespreken elk detail. Past het gewenste stof wel bij het gebruik van de ruimte en de activiteiten binnen de ruimte? Mocht dit niet het geval zijn, dan denken we mee over eventuele alternatieve keuzes. Zowel wanneer duurzaamheid, levertijd als de prijs een rol speelt. Wij nemen met onze klanten regelmatig een duik in de Sample Corner in onze showroom.

Onze meubelspecialisten zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom materialen, trends en duurzaamheidLeveranciers werken steeds meer met bio-based materialen, materialen die volledig of gedeeltelijk afkomstige zijn van biologische, hernieuwbare bronnen. Denk hierbij hennep, mycelium, linoleum, hergebruik van oude stoffen en restmaterialen of oude visnetten. Even belangrijk is hoe de materialen bij elkaar gehouden wordt. Zo bestaat er recyclebare bio-based lijm en fabriceren merken ook producten zonder lijm, zodat de materialen na gebruik weer gerecycled kunnen worden.

Het project Onderlinge ‘s-Gravehage en het traject voor het leveren van het meubilair is soepel verlopen door de proactieve houding en inhoudelijke kennis van Interior Works.

Projecten.

Gemeente Den Helder
Bekijk project.
Nyenrode Business Universiteit
Bekijk project.
LACH Mondzorg
Bekijk project.