BLIJF GEÏNSPIREERD MET HET INTERIOR WORKS MAGAZINE

Interieur en designbeurzen 2024

InteriorWorks heeft weer volop genoten van de beursbezoeken in 2023. Zo hebben we toffe designers gesproken tijdens Stockholm Design Week, heel Milaan door gestruind tijdens Milaan Design Week en langs geweest bij o.a. onze vrienden van HAY, Kvadrat en Normann Copenhagen tijdens 3daysofdesign in Kopenhagen.

We zijn benieuwd wat 2024 voor ons in petto heeft! We zetten de design- en interieurbeurzen voor je op een rijtje.

De hoogtepunten en laatste interieur inspiratie vind je natuurlijk ook altijd terug op onze Instagram en blog.

Januari

imm cologne

14-18 januari 2024
2024 wordt afgetrapt met een beurs dichtbij huis; imm in Keulen. Deze beurs focust op business, inspiratie en netwerken binnen de interieur branche. Je vindt hier interieurontwerpen van opkomende start-ups tot high-end merken.

Maison&Objet Parijs

18-24 januari 2024
In 2024 bestaat Maison&Objet 30 jaar! Om dit te vieren, staat deze beurs in het teken van de toekomst die technologie en natuur combineert in het thema 'Tech Eden'. De mix van natuur en technologie blaast duurzaamheid nieuw leven in en creëert een aantrekkelijke visie op de toekomst!

Istanbul Furniture Fair

23-28 januari 2024
De Istanbul Furniture Fair is de grootste meubelbeurs van Europa. in januari. Tijdens deze beurs brengt spelers van alle continenten samen. Op deze beurs vind je allerlei interieur inspiratie, van accessoires en interieur voor thuis tot interieur voor kantoor en onderwijs.

---

Februari

Art Rotterdam

1-4 februari 2024
Dit is de 25ste editie van Art Rotterdam en voor de laatste keer in de iconische Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Voor het laatst, maar daarom niet minder actueel en vernieuwend. Zo is er de 12de editie van Prospects met werk van 86 getalenteerde, startende kunstenaars.

Tijdens dit weekend is OBJECT Rotterdam ook een bezoekje waard. OBJECT is een uniek pop-up platform voor designlabels, bekende ontwerpers en aanstormende talenten. Dit jaar in het HAKA-gebouw.

Stockholm Design Week & Stockholm Furniture Fair

5-11 februari 2024
Elk jaar geeft Stockholm Design Week de Scandinavische design industrie een push. Zeven dagen lang design en inspiratie verspreid over de stad.

Tijdens de Stockholm Furniture Fair is het B2B event in teken van duurzaam, innovatief en inclusief design. Het biedt ook een podium voor nieuwe en opkomende designers.

Surface Design Show

6-8 februari 2024
 Tijdens de Surface Design Show in het Londense Business Design Centre ontdekken architecten en ontwerpen de meest innovatieve materialen naast een fantastische line-up van gastsprekers.

---

Maart

Brussels Design Market

16-17 maart 2024
Fan van vintage design? Breng dan een bezoek aan Brussels Design Market. Dit is de grootste design markt van Europa en vindt twee keer per jaar plaats (ook in september!).

---

April

Milaan Design Week

16-21 april 2024
Milaan Design Week is de grootste jaarlijkse designbeurs van de wereld. De hele stad wordt omgetoverd in een design paradijs. Tip: neem goede schoenen mee!

Salone del Mobile.Milano

18-23 april 2024
Inmiddels al de 62e editie van Salone del Mobile creërt nieuwe perspectieven op design en wonen. Ben je nieuwsgierig naar de toekomst van stijlvol wonen? Sla deze dan niet over!

---

Mei

ICFF

19-21 mei 2024
De International Contemporary Furniture Fair in New York is een begrip. De ICFF is het meest toonaangevende platform voor eigentijds meubeldesign in Noord-Amerika. Neem ook eens een kijkje bij de WantedDesign Manhattan show om een indruk te krijgen over design dat ons te wachten staat in de toekomst.

Clerkenwell Design Week

21-23 mei 2024
In de wijk Clerkenwell in hartje Londen bevinden zich de meeste creatieve bedrijven en architecten per m2 wereldwijd. Een echte design hub dus. Om dat te vieren vindt hier één keer per jaar de Clerkenwell Design Week plaats. Waar wacht je nog op?

Design District

29-31 mei 2024
Een beurs op eigenbodem; Design District in Rotterdam. Dit is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers. Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!

---

Juni

3daysofdesign

12-14 juni 2024
Vorige jaar vierde 3daysofdesign hun 10 jarig bestaan. Op naar de volgende 10 jaar! Drie dagen lang design verspreid over de hele stad: dat is 3daysofdesign in Kopenhagen.

NeoCon Chicago

10-12 juni 2024
Na ICFF in New York maakt design in juni een statement tijdens NeoCon in Chicago. Design professionals vertegenwoordigen verschillende markets zoals Workplace, Healthcare, Hospitality, Retail, Public Space, Onderwijs en Overheid. Dit event vindt plaats in het iconische THE MART gebouw in Chicago.

---

Augustus

100% Design Africa

1-4 augustus 2024
100% Design Africa is de belangrijkste design show van het continent en vindt plaats in Sandton. tijdens 100% Design Africa introduceren merken hun inspirerende nieuwe producten en designs.

---

September

Paris Design Week

5-14 september 2024
10 dagen lang kunnen design fanaten hun hart ophalen aankomende zomer in Parijs. Tijdens de Paris Design Week wordt het podium gegeven aan jonge designers. Zij zijn er klaar voor om hun kunst te tonen aan de wereld.

London Design Week

14-22 september 2024
'Design capital of the world' wordt Londen ook wel genoemd. Ook deze stad in het teken van design in september. Het Design Festival wordt gezien als de blauwdruk voor alle design weeks en festivals wereldwijd.

---

Oktober

Dutch Design Week

19-27 oktober 2024
Het jaar wordt opnieuw afgesloten met het grootste design festival van Noord-Europa: Dutch Design Week in Eindhoven. Wij kunnen niet wachten!

Orgatec

22-25 oktober 2024
Orgatec is een van 's werelds grootste beurzen op het gebied van kantoor- en werkomgevingen, gericht op kantoormeubilair, -technologieën, -innovaties en -design. In 2024 komt Orgatec met een nieuwe visies op de wereld van 'werken'. De beurs zal ook anders dan anders zijn. We zijn benieuwd!

---

November

PAN Amsterdam

24 november - 1 december 2024
De jaarlijkse kunstbeurs keert ieder jaar terug in de RAI Amsterdam. PAN Amsterdam is de grootste kunstbeurs van Nederland waar kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders er hun beste stukken op het gebied van kunst, antiek en design tonen.

Please select listing to show.
Bekijk ook:
Dutch Design Week 2023
Lees de blog
3daysofdesign 2023
Lees de blog