BLIJF GEÏNSPIREERD MET HET INTERIOR WORKS MAGAZINE

Polestar Capital

Polestar Capital

Kantoor,
Hilversum
Oplevering:
2022
Architect:
Pubblik & Vos Amsterdam
Polestar Capital
Kantoor,
Hilversum

Polestar Capital

Polestar Capital is een impact investor die oplossingsgerichte financiering biedt aan duurzame en kansrijke initiatieven voor een betere toekomst. Het doel van Polestar Capital is om de wereld een beter te maken. Met hun fondsen helpt Polestar Capital duurzaamheid te stimuleren door kansrijke initiatieven te financieren. Voor het ontwerp van hun nieuwe kantoor in Hilversum zijn de interieurarchitecten van Pubblik & Vos Amsterdam aan de slag gegaan.

Polestar Capital
Polestar Capital
Polestar Capital
Polestar Capital
Polestar Capital
Polestar capital keuken
Polestar Capital keuken
Realisatie

Duurzaam & kansrijk

Marjolein Bangma en Tessa Vos van Pubblik & Vos Amsterdam zijn voor Polestar Capital op zoek gegaan naar een uitstraling die past bij de kernwaarden van het bedrijf.  Zij hebben zichzelf de opdracht gegeven om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen en materialen die met behulp van hun financiering zijn ontwikkeld.

Onderwerp

Realisatie

De opdracht was om voornamelijk met duurzame en refurbished merken en producten te werken. Wij hebben als InteriorWorks invulling gegeven aan de producten die Pubblik & Vos graag in het kantoor wilde plaatsen. Dit waren onder andere de bistrotafels en Sunflower-lamp van Dirk van der Kooij, de Bit Stool van Normann Copenhagen, verschillende producten van PLANQ en verlichting van HIGHSOCIETY STUDIO.

Fotograaf: Mark Kuipers via Phenster